Voor wie

Particuliere opdrachtgever
Voor het laten taxeren van uw woning of appartement binnen een straal van 20 km rond Alkmaar bent u aan het juiste adres bij Atlas Taxaties. De kennis en ervaring die taxateur Joke Gerssen in de loop van de jaren heeft opgedaan staan garant voor een perfecte uitvoering van uw taxatieopdracht.

Het taxatierapport is een officieel document welke door alle hypotheekverstrekkers wordt geaccepteerd, met daarin de waarde en een beschrijving van uw woning.  Atlas Taxatie is aangesloten bij VastgoedPRO. De taxatierapporten voldoen aan de laatste normen. De rapporten worden daarmee ook geaccepteerd voor NHG-financieringen

Na de opname van uw woning ontvangt u uw digitale taxatierapport binnen 5 werkdagen. Atlas Taxaties hanteert een vriendelijke prijsstelling. Vooraf weet u dan ook exact wat uw taxatieopdracht gaat kosten. 

Zakelijke opdrachtgever
Namens uw klant kunt u Atlas Taxaties op dezelfde manier opdracht geven zijn huidige of aan te kopen woning te taxeren, lees hiervoor de algemene voorwaarden art. 2.2, 2.3 en 3.1.

Aangesloten bij
                      
Powered by: WebBuro WebBuro